+ 31 (0) 113 – 31 22 44 info@keukenplus.com

Voor de zorg

Keukens zijn er in tal van stijlen, uitvoeringen, kleuren, maten en hoogtes. Zo is het ook mogelijk uw keuken aan te passen zodat deze gebruikt kan worden door mensen met een lichamelijke beperking. KeukenPlus beschikt over luxe keukens die volledig op maat gemaakt kunnen worden voor gebruik in verzorgingshuizen, groepswoningen, centra voor begeleid wonen én particuliere woningen.

Aangepaste keukens voor mindervaliden

KeukenPlus levert aangepaste keukens van Bribus Ergoline. Deze keukens ogen als een ‘gewone’ keuken, maar zijn uitermate geschikt voor mindervaliden of mensen met een lichamelijke beperking. Zo is de ergonomisch vormgegeven keuken voorzien van in hoogte verstelbare werkbladen, handige uittrekbladen of extra wijd scharnierende kastdeuren. De keukens beschikken over vaste of verrijdbare onderkasten en dankzij een hydraulisch systeem kunt u de keuken met één druk op de knop in hoogte verstellen. Daarnaast kunnen de gangpaden aangepast worden, zodat u zich gemakkelijk met een rolstoel of rollator in de keuken verplaatst.

 

Ontwerp uw zorgkeuken
op maat

Wilt u meer weten over onze keukens voor de zorg pg wilt u voor een zorgproject diverse keukens samenstellen? Breng vrijblijvend een bezoek aan de showroom van KeukenPlus in ’s-Gravenpolder en maak kennis met Bribus Ergoline. Onze keukenadviseur ligt de mogelijkheden aan u toe en ontwerpt uw zorgkeuken op maat.