+ 31 (0) 113 – 31 22 44 info@keukenplus.com

Perencake

Ingrediënten

• 100 g suiker
• 5 peren
• 1 zakje gist
• 80 g zachte boter
• 1 zakje vanillesuiker
• 150 g bloem
• 3 eieren
• 1 mespuntje zout
• 10 cl melk

• Meng de suiker, vanillesuiker, eieren, boter en zout tot een luchtig geheel.
• Meng de bloem met het gist. Voeg hier de melk aan toe en meng met het suiker-eimengsel.
• Giet de helft van het mengsel in de Crispcakeschaal*.
• Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij in partjes. Leg ze op het deeg in de Crispcakeschaal.
• Giet daarna de rest van het deegmengsel over de peren. Bak de perencake 7 – 8 minuten met de Crispfunctie.

Tip
Gebruik voor dit recept de Crisp cakeschaal van Whirlpool.

 

Whirlpool tip:
Win kostbare tijd door de CrispTM functie van uw Whirlpool magnetron te gebruiken! Bekleed de CrispTM plaat met het deeg. Bak dit 5 – 6 min. met de CrispTM functie. Leg de courgettes op het deeg en giet de eieren en roomvulling erover. Leg de plakjes brie er bovenop en bak de taart met de CrispTM functie in 10 – 12 min.