+ 31 (0) 113 – 31 22 44 info@keukenplus.com

Over KeukenPlus

Persoonlijke service en perfecte afwerking

De verkoopadviseurs van KeukenPlus hebben jarenlange ervaring en kunnen u goed adviseren bij de aankoop van uw droomkeuken. Hierbij werken we met een gedetailleerd keukenontwerp, waarin alle beschikbare ruimte optimaal wordt benut en waarin rekening is gehouden met uw wensen en ideeën. Ook kunnen wij uw keuken aanpassen aan de specifieke behoeftes, zodat u zich er gemakkelijk met een rolstoel of rollator kunt verplaatsen.

Maar of u nu kiest voor een volledig nieuwe keuken of een aanpassing van uw bestaande keuken: bij KeukenPlus kunt u altijd rekenen op een persoonlijke service, vakkundige werkwijze én een perfecte afwerking!

KeukenPlus is onderdeel van het in 1988 opgerichte Onderhoudsbouwbedrijf Minnaard. Al sinds de oprichting is keukenmontage de kernactiviteit van dit onderhoudsbouwbedrijf uit ’s-Gravenpolder. Sinds 2008 verkoopt het bedrijf zelf ook keukens onder de naam KeukenPlus.

Prachtige en betaalbare keukens

KeukenPlus richt zich naast particulieren ook op de bouwwereld, woningbouwverenigingen, zorginstellingen, bedrijven en scholen.

In onze keukenwinkel vindt u een showroom met een ruime collectie prachtige én betaalbare keukens. Van landelijke keukens tot moderne keukens en van keukens met een klassieke uitstraling tot ecologische keukens: al onze keukens zijn voorzien van luxe details en een zeer hoge kwaliteit. U ontvangt zelfs tien jaar garantie op de meubels!

Daarnaast bieden we in onze KeukenOutletWinkel een selectie extra voordelige keukens en keukenapparatuur. Deze keukens en apparatuur hebben de vertrouwde KeukenPlus kwaliteit, maar zijn voor een extra lage prijs te koop. Ideaal als uw budget beperkt is, maar u toch wilt genieten van een nieuwe keuken of keukenapparatuur.

Topkwaliteit keukens met een duurzaam karakter

Bij KeukenPlus staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom zijn onze keukens voorzien van het FSC-keurmerk. Dit houdt in dat de keukens worden geproduceerd met hout afkomstig uit bossen met een verantwoord bosbeheer. Zo ziet het houtwerk in uw keuken er niet alleen prachtig uit, maar weet u ook zeker dat het afkomstig is van duurzaam hout.