+ 31 (0) 113 – 31 22 44 info@keukenplus.com

Leveranciers

Bribus

“Keukens op maat, voor elke doelgroep en elk budget. Dat is Bribus. Of het nu gaat om een serie keukens voor een nieuw appartementencomplex of een bestaande keuken die moet worden vervangen: Bribus regelt het. Wij denken mee en komen met een passend voorstel dat aan uw wensen en eisen voldoet. Bribus is al 90 jaar specialist in keukens. We beschikken dan ook over een ongeëvenaarde kennis van keukens voor de professionele markt. Met een eigen ontwikkelteam, zeer moderne productiefaciliteiten, een eigen montagedienst, eigen vervoer én een eigen nazorgafdeling kunnen we de kwaliteit volledig garanderen: van de productie en plaatsing tot en met de nazorg.”

Bribus Keukens worden standaard verkocht met 10 jaar garantie. Dat is bijzonder lang.

Ballerina

Keukens van Ballerina staan voor kwaliteit ‘made in Germany’.
Hoogwaardige inbouwkeukens die door hun veelzijdige vormgevingsmogelijkheden afgestemd zijn op uw wensen en overtuigen met een innovatief, revolutionair design. Deze voordelen maken van Ballerina-keukens individueel uitgevoerde droomkeukens.
Klassiek en tijdloos, modern, revolutionair of in landhuisstijl?
U vindt bij Ballerina-Küchen gewoonweg alles om uw droomkeuken te verwezenlijken: van kastkleuren in hetzelfde decor tot de ruime keuze aan keukenfrontenen grepen.