+ 31 (0) 113 – 31 22 44 info@keukenplus.com

Keukenherstel of -renovatie

Heeft u in uw woning of bedrijfspand te maken gehad met een brand of en is hierdoor uw keuken grotendeels beschadigd? Of is er een leiding gesprongen en heeft een deel van uw pand blank gestaan, waaronder ook uw keuken? Onze medewerker gaat alles na om de keuken te herstellen. Deze keuken heeft bijvoorbeeld waterschade gehad:

Herstelwerkzaamheden van KeukenPlus

U kunt er in die gevallen voor kiezen uw keuken te laten herstellen door KeukenPlus. Afhankelijk van de ernst van de brandschade of waterschade kunnen we uw keuken renoveren met enkele kleine aanpassingen of met grootschalige veranderingen. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw keukenfronten vervangen of herstellen, maar ook volledig nieuwe keukenapparatuur in uw keuken plaatsen. In sommige gevallen worden de herstelwerkzaamheden zelfs vergoed door uw verzekering. Neem voor meer informatie hierover contact op met uw verzekeraar.

Een nieuwe keuken tegen lage kosten

Prachtige collectie keukens van Bribus

KeukenPlus is een keukenspeciaalzaak in de Zeeuwse plaats ’s Gravenpolder. Wij beschikken over een mooie collectie keukens tegen een aantrekkelijke prijs. Van landelijke keukens tot moderne keukens en van keukens met een klassieke uitstraling tot ecologische keukens: al deze keukens zijn van het Nederlandse merk Bribus en beschikken over luxe details en een zeer hoge kwaliteit. Naast het ontwerpen, leveren én monteren van nieuwe keukens, hebben wij ons toegelegd op het renoveren van bestaande keukens.

Uw bestaande keuken aanpassen

Door kleinschalige aanpassingen in uw keuken aan te brengen, verkrijgt de keuken een andere uitstraling en kan deze weer jaren mee. Bij keukenrenovatie wordt veelal gekozen voor enkele kleine veranderingen, zoals het vervangen van de keukendeurtjes of fronten, het aanpassen van het keukenblad, het vernieuwen van de handgrepen of het veranderen van de spoelbak en kraan. Een andere mogelijkheid is het vervangen van uw inbouwapparatuur, zoals de oven, vaatwasser, koelkast, vriezer, afzuigkap of kookplaat. Wilt u de gaskookplaat vervangen door inductie? En wilt u de afzuigkap omruilen voor een moderner exemplaar? Het is allemaal mogelijk!

Eerlijk advies van KeukenPlus

Benieuwd wat de kosten van renovatie zijn? Wanneer u enkele aanpassingen in uw keuken aanbrengt, dan bent u voor een relatief laag bedrag klaar. U spaart hiermee de kosten voor een compleet nieuwe keuken uit. Neem vrijblijvend contact op met de adviseurs van KeukenPlus: zij vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn en wat in uw situatie de beste oplossing is. Wij geven u een vrijblijvende offerte en indien gewenst zetten wij hierin de kosten voor keukenrenovatie en de kosten voor een geheel nieuwe keuken tegenover elkaar. Eerlijk, helder en voorzien van een scherp tarief. Zo weet u precies waar u aan toe bent en maakt u een weloverwogen keuze.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van keukenrenovatie? Neem dan vrijblijvend contact op met de keukenspecialisten van KeukenPlus! Wij lichten een en ander graag toe en wij kunnen u ook een indicatie geven van de kosten!