+ 31 (0) 113 – 31 22 44 info@keukenplus.com

Familie de Kraker

Net buiten Nieuw en Sint Joosland, mooi gelegen in de polder, staat een prachtige –net verbouwde– woonboerderij. De stieren staan in het land, het geeft de rustige sfeer weer waar Pieter en Maatje de Kraker naar op zoek naar waren toen ze naar een boerderij zochten.
Ik word vriendelijk welkom geheten door Maatje en enthousiast begroet door hun hond Boaz.Op 1 maart 2017 kregen ze de sleutel en kon de verbouwing beginnen. De aanloop naar deze datum hebben ze benut om hun ideeën goed uit te werken. Maatje wist dat ze in heel het huis dezelfde stijl wilde doorvoeren, zo ook de keuken.

Goede service

Maar waar gaan we de keuken kopen?, vroegen zij zich af. Er zijn genoeg keukenwinkels, maar ze wilden wel naar eentje met goede service en waar ze aandacht krijgen. Her en der lieten ze weten dat ze een keuken zochten, en kregen ze het advies om eens bij KeukenPlus te gaan kijken.
Zodoende stapten ze de showroom binnen om met Hans Minnaard te praten.

Een grijze/antraciet keuken had hun voorkeur. Dit komt terug in heel het huis en geeft een warme sfeer. Ook is het een makkelijke kleur voor het onderhoud. “ Ik moet er niet aan denken om een witte keuken te hebben met een hond op de boerderij”. En dan was er nog een probleem met het kiezen van een afzuigkap. Want hoe ga je die plaatsen met ramen in de keuken? Hans had hier een oplossing voor: ‘Waarom geen inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigunit? Naast dat je het kan plaatsen bij een raam, is het geluidsniveau van een (Bora) geïntegreerde afzuigsysteem beduidend lager dan van een traditionele afzuigkap. Dat is natuurlijk niet zo gek. Op oorhoogte doet het geluid natuurlijk al veel meer dan op aanrechtbladhoogte. Doordat de afstand tussen pan en afzuiging ook kleiner is, is er ook veel minder last van geurtjes. Ook een pluspunt.”

 

Zo gepiept

Samen met Hans stelde ze de keuken samen. Het was eigenlijk zo gepiept, zegt Maatje. Hans heeft veel ervaring in de keukenbranche dit is merkbaar tijdens het uitzoeken van onze keuken. Dit werd gemist bij andere keukenzaken waar we geweest zijn. Dit gaf bij ons een betrouwbaar gevoel, er was een klik. Tips over het werkblad en over lades werden gegeven. Hans gaf het gevoel dat ze hem altijd konden bellen als ze vragen hadden. De service van KeukenPlus stond hun wel aan!

De keuken werd besteld en geleverd. De verbouwing was nog lang niet klaar. De muren waren zelfs nog niet helemaal droog toen de keuken gezet werd. Het zetten van de keuken werd ook door KeukenPlus verzorgd. In één dag stond alles er. Netjes afgewerkt en schoon werd alles afgeleverd.

Grote spoelbak

Maatje moest ook nieuwe pannen kopen, want hiervoor had ze op gas gekookt. Inductie is heel iets anders, maar o zo makkelijker, volgens haar. “Ben je klaar met koken, dan ga je gewoon met een doekje er over en… klaar!” Bakken in haar combi-magnetron heeft ze nog weinig gedaan: daar is ze nog niet aan toegekomen.
Maatje kwam er wel achter dat ze geen praktische kraan hadden uitgezocht. Ze heeft een grote spoelbak en de kraan was ‘te kort’, dit was zeer onhandig. Gelukkig was dit geen probleem voor Hans: ze mocht een andere uitzoeken: wat een service van KeukenPlus!

Maatje geniet elke dag van haar keuken. Ze is er zeer tevreden over. Ze raadt KeukenPlus iedereen aan. Hans helpt zo goed met een keuken uitzoeken, en je hem ziet stralen als de klant ook tevreden is!

Maatje en Pieter, ik hoop dat jullie nog lang gebruik mogen maken van jullie keuken, in jullie mooie verbouwde woning. En als jullie dan aan tafel zitten te eten en naar buiten kijken, kijkend naar jullie grazende stieren, dan weet ik zeker dat jullie genieten!