+ 31 (0) 113 – 31 22 44 info@keukenplus.com

Familie de Korne

Patrick en Elselien hebben hun huis helemaal verbouwd. Daar hebben ze twee jaar en drie maanden over gedaan. Een hele klus, gelukkig met veel hulp van familie. Het resultaat is er ook naar: het is een plaatje geworden. Patrick en Elselien hebben geprobeerd zo veel mogelijk zelf te (ver)bouwen. Zo hebben ze de badkamer, keuken en bijkeuken aangebouwd.

Wij, Hans Minnaard en ik, waren natuurlijk wel heel benieuwd naar de keuken. Deze plek en biedt ruimte voor een mooie keuken. Een keuken van KeukenPlus!

Ze hebben een Bribus Juliëtte. Mooi afgewerkt met tegels die op natuursteen lijken. Een oven van Esquisit waar elke week in gebakken wordt.
En ook wij worden deze avond verwend met taart bij de koffie.. Elselien doet haar verhaal wanneer wij vragen hoe zij de verbouwing ervaren heeft. “zo’n verbouwing doe je maar een keer in je leven”,  is haar mening. Ze vond het heel moeilijk om er ‘doorheen te kijken’ zoals de mannen het via de tekeningen zagen.  “Iedere keer weer gaatjes stoppen, na verloop van tijd kun je geen gipsplaat meer zien.” Tijdens de verbouwing zijn er veel foto’s gemaakt waardoor er daarna een mooi fotoboek gemaakt kon worden.
Stap voor stap zie je hoe hun oud huisje verandert in een paleisje!

Er moest dus een nieuwe keuken komen. En dan ga je op pad. Patrick en Elselien gaan naar woonboulevard in Breda. Ze ervaren dat de medewerkers eigenlijk helemaal geen zin hebben om ze goed te helpen. Ze komen zelfs arrogant over. Omdat de service zo slecht is, rijden ze met een negatief gevoel naar huis.

Bakje koffie

Wat nu? Als je bij zo’n grote woonboulevard al niet kan slagen, waar moet je dan heen? Ze besluiten om in de buurt te gaan kijken en komen bij Hans Minnaard van KeukenPlus uit. “Heb je een bakje koffie? Dan komen we er nu aan” vraagt Patrick. Met een bakje koffie worden ze ontvangen door Hans, en leggen ze hun wens neer: een nette en goede keuken!

Dat werd dus de Bribus Juliette. Samen hebben ze alles uitgezocht, de frontjes, de handgrepen en het apparatuur. Daarna heeft Hans een tekening gemaakt van de indeling en hoe het eruit zou komen te zien. Ze gaan akkoord en de keuken wordt besteld. Half drie waren ze binnen, en om vijf uur zijn ze geslaagd voor een keuken. Tevreden kunnen ze naar huis.

De keuken is zoveel mogelijk door Patrick zelf gezet. Het is echt een plaatje geworden. Zeker ook door de decoraties die Elselien toegevoegd heeft. Een keuken om trots op te zijn. Een keuken waar je lang plezier van mag hebben.

Elselien en Patrick, dank je wel voor de gastvrijheid. We vonden het bijzonder om jullie huis en keuken te mogen zien.  Jullie zijn ook altijd welkom om een bakje koffie bij ons te komen halen, ook wanneer jullie geen keuken nodig hebben.