+ 31 (0) 113 – 31 22 44 info@keukenplus.com

Alie Sinke

Alie Sinke: ‘Liefde op het eerste gezicht in de showroom’

,,En nu ga je bellen voor een andere keuken hoor.” Dit waren de woorden van Alie haar moeder toen de oven niet goed sloot. Alie bakt graag en de magnetron was eigenlijk te klein.

Via haar kapster had ze het telefoonnummer van KeukenPlus gekregen. Hans Minnaard (van KeukenPlus – red) kwam op bezoek om alle wensen voor de keuken door te bespreken. ,,Dat was niet moeilijk hoor,” vertelt Alie, ,,Geen poespas, veel kasten en mijn grootste wens: een apothekerskast!”. Met dit wensenlijstje ging Hans terug naar de showroom en maakte een opzet met de computer. Alie kwam naar de showroom en stond te likkebaarden bij een showroomkeuken: de Bribus Juliëtte! Dit was hem! Er was gewoon een klik!

Maar hoe moest Alie dit gaan aanpakken? Haar moeder had verzorging nodig en de keuken kon niet gemist worden. Daar had Hans wel een oplossing voor: een leenkeuken! Hans heeft goed advies gegeven over hoe alles gemaakt zou worden, en hoe het zou worden aangepakt.

Wat Alie zeer veel waardeerde, was dat er geen rommel gemaakt werd. Natuurlijk was er wel eens rommel, maar dat werd direct opgeruimd. Er was ook goed gepland: was de ene werkman klaar, dan kwam de volgende zich al aandienen. Het was geen last.

Prachtig geheel

Alie is zeer content met haar keuken. Trots laat ze alles zien. Het inductiekoken was wennen, maar dat gaat nu ook goed. En dan haar apothekerskast: ,,geweldig!”. Ze had ook nog ruimte over onder haar raam. Daar heeft Hans een bijpassend kastje geplaatst met hetzelfde werkblad als in de keuken. Dit is ook doorgetrokken in haar bijkeuken. Hier staan ook kastjes in dezelfde stijl, een prachtig geheel.

Hans is van alle markten thuis; hij heeft ook de vloer in de woonkamer aangepakt. Alie wilde graag pvc met vloerverwarming. Dit was geen probleem voor Hans, hij stortte beton en zo kon alles gelegd worden. ,,Gelukkig was het een mooie zomer zodat alles goed open kon staan om te drogen. We hebben veel buiten geleefd.” Vertelt Alie.

,,Wat voor een cijfer zal ik Keuken Plus geven? Geen 10, dat is wel heel erg hoor,” zegt Alie. ,,Maar toch zeker een 9,99!” Een prachtig cijfer zou ik zeggen, maar voordat ik terug ben bij de showroom, heeft Alie al naar Hans gebeld om te zeggen dat hij toch wel een 10 verdient! Een mooier compliment kan KeukenPlus niet krijgen!

Dank je wel Alie, ik heb genoten van je enthousiasme over je keuken en zeker ook van je poezen.